Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

KansPlus gaat goed van start

Algemeen

Laarbeek - Rekening houdend met de veiligheidsregels is KansPlus regio Gemert-Bakel-Laarbeek-Boekel op 1 september weer gestart met haar activiteiten. Iedereen was blij om elkaar weer te zien en te spreken, ondertussen genietend van een overheerlijke pannenkoek. 

Elkaar ontmoeten
“In een woord: grandioos”, vertelt voorzitter Ans van de Kerkhof over het pannenkoekendiner bij Koks in Gemert, waar speciaal op een dinsdag de pannen op het vuur waren gezet. “Daarnaast zijn we weer gestart met de soosactiviteiten in het Dorpshuis in Lieshout en in het Kunstlokaal in Gemert. Creatief bezig zijn, een spelletje spelen, een prijsje winnen met het kienen, het is, gelukkig, allemaal weer mogelijk. Ook wordt er weer muziek gemaakt door ‘Nooit Gedacht’, met dit verschil dat er van één drumband nu twee zijn gemaakt. Alleen de danslessen kunnen nog niet beginnen omdat daarbij de veiligheidsmaatregelen moeilijker te handhaven zijn”, legt Ans uit.

Aanmelden vooraf is nodig
Voor alle activiteiten is het belangrijk om je aan te melden. Voor de soosmiddagen, die altijd in de even weken op de zaterdagmiddag van 14.00 – 16.30 uur plaatsvinden, kan dat door een mailtje te sturen naar Yvonnepenninx88@gmail.com. Ans vervolgt: “Op dinsdagmiddag 29 september is er kienen bij Dave van de Burgt. Aanmelding is dan ook nodig, want er mogen maar maximaal 50 mensen meedoen en:vol=vol. Eind november gaan we nog een avond organiseren. Dus mocht je je aanmelden, maar niet meer mee kunnen doen in september, dan wordt je naam op een lijst gezet en kun je in november meedoen.” Aanmelden voor kienen kan door een mailtje te sturen naar: kansplusgemert@hotmail.com.

Genoeg te doen dus bij KansPlus!