Afbeelding

Uitnodiging De Werkgroep

Politiek

Laarbeek - De Werkgroep houdt donderdag 10 september een voorbespreking van de commissievergaderingen, die in de week van 14 september plaats vinden. De Werkgroep wil deze vergaderingen gezamenlijk en doordacht voorbereiden. Na alle documenten en besluitvorming op het gebied van energie en warmtewinning is het goed om nu met een divers palet aan andere onderwerpen bezig te zijn.

In de commissievergadering over het Ruimtelijk domein wordt een presentatie gegeven over de centrumontwikkeling Heuvel in Lieshout. Een belangrijk onderwerp waarin wonen, horeca en commerciële activiteiten in een toekomstvisie voor de kern van Lieshout samenkomen. De Werkgroep is benieuwd naar de presentatie. Daarnaast vergaderen ze over het Ruimte voor Ruimte en het aanpassen van het krediet voor de gemeentelijke bijdrage voor het aanpassen van de N279. In de commissie Sociale zaken spreken ze dinsdag onder andere over het de sociaal medische indicatie voor de Kinderopvang. In de commissievergadering over Algemene Zaken zien we onder andere een presentatie over de belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB), spreken ze over het regionaal historisch centrum en krijgen ze een toelichting op de jaarrekening van het ondernemersfonds.

De Werkgroep is natuurlijk erg benieuwd naar uw visie bij deze onderwerpen en mogelijk heeft u andere prangende zaken die u graag bij De Werkgroep onder de aandacht brengt. Iedereen is van harte welkom! Ze overleggen in het ontmoetingscentrum in Beek en Donk. Koffie en thee staan klaar vanaf 19.30 uur. Loop dan gerust binnen voor het uitwisselen van vakantieverhalen en het informeel beschouwen van de politiek. Om 20.00 uur wordt de vergadering geopend. In verband met Corona wordt gevraagd om je vooraf aan te melden per mail: info@dewerkgroep.nl. Hopelijk tot donderdagavond!