In de zomervakantie organiseerde Junior Laarbeek Actief een zeskamp en een lasergame
In de zomervakantie organiseerde Junior Laarbeek Actief een zeskamp en een lasergame

Junior Laarbeek Actief zorgt voor goede ondersteuning

Kinderen & Tieners

Laarbeek - Sinds enige tijd hebben de Buurtsportcoaches van Laarbeek Actief ondersteuning van een groep tieners, ofwel 'Junior Laarbeek Actief', zoals de groep heet. Deze junioren zitten in groep 7 of 8 en komen uit Laarbeek. 

De 'Junior Laarbeek Actievers' helpen de Buurtsportcoaches bij minimaal één activiteit in de vakanties met organiseren en begeleiden. Daarnaast zijn zij ambassadeur van Laarbeek Actief en houden ze het team op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op de basisschool en denken ze mee in het totale aanbod van Laarbeek Actief. Het activiteitenaanbod van Laarbeek Actief wordt (deels) vastgesteld naar aanleiding van de ideeën en meningen van kinderen uit Laarbeek.

De zomeractiviteiten
Tijdens de zomeractiviteiten in week 29 en 34 waren de Junioren zeer actief bezig om de deelnemers te helpen, ondersteunen en vooral hebben ze met iedereen veel plezier gemaakt. Junior Evi zegt: "Ik vond het leuk om spelletjes te begeleiden tijdens het zeskamp wat wij georganiseerd hebben.’" Junior Thijn: "Ik vond het leukste om ook net als Evi de spelletjes te begeleiden bij zeskamp. Verder vond ik het lasergamen ook heel leuk." Junior Lisa: "Het outdoor skateswing vond ik erg leuk, want we gingen skaten op een buitenbaan met allemaal vriendjes en vriendinnetjes en er was leuke muziek waarop we konden dansen/swingen."

2020-2021
Dit jaar zijn er weer Junior Laarbeek Actievers aanwezig bij verschillende vakantieactiviteiten, zoals bij de activiteit voor groep 1 en 2 in de herfstvakantie. Ook organiseren de Junioren een activiteit die ze zelf bedacht en uitgewerkt hebben in de andere vakanties. Tijdens de zomeractiviteit hebben ze de zeskamp en het lasergamen mogen organiseren.

Schrijf je in voor de herfstvakantie activiteiten op maandag 5 oktober vanaf 18.00 uur. De activiteiten zitten snel vol, dus schrijf je op tijd in, want vol is vol!

Overige activiteiten/informatie
Wil je meer informatie of wil je de foto’s van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebookpagina van Laarbeek Actief of ga naar www.laarbeekactief.nl. Hier blijf je op de hoogte en vind je informatie over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Voor vragen en inschrijven kun je ook terecht bij Buurtsportcoach Jaccy van den Enden. Mail: Jaccy.vandenenden@levgroep.nl.