Afbeelding

Kansplus gaat weer kienen

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Elk jaar organiseert Kansplus Gemert-Bakel-Laarbeek-Boekel drie kienavonden welke voor iedereen toegankelijk zijn. Van de opbrengst van de kienavonden organiseert Kansplus allerlei leuke activiteiten voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Voorheen werden de kienavonden georganiseerd bij de Pelgrim in Mariahout. Door de brand en de daaropvolgende verkoop van het pand is dit niet meer mogelijk. Bij zaal van de Burgt in Beek en Donk is een nieuw kienadres gevonden. Uiteraard zullen tijdens de kienavonden de maatregelen zoals uitgevaardigd door het RIVM worden nageleefd. Dat is ook de reden dat per kienavond niet meer dan 50 personen kunnen worden toegelaten. Het is dan verantwoord en ze kunnen de kiendeelnemers dan toch een leuke kienavond aanbieden.

De kienavond vindt plaats op dinsdag 29 september, aanvang 20.00 uur bij Café-zaal van de Burgt, Heuvelplein 21, Beek en Donk. Uiteraard zijn er ook leuke prijzen te winnen en kienen ze voor een goed doel. Wilt u deelnemen aan de kienavond dat moet u zich, in het kader van de coronamaatregelingen, vooraf aanmelden. Aanmelden kan via het centrale mailadres van Kansplus: kansplusgemert@hotmail.com. U kunt ook een briefje met uw naam in de brievenbus doen bij Oude Bemmerstraat 8 in Beek en Donk.

Meldt u zich snel aan want ze laten maximaal 50 deelnemers toe. Aanmeldingen boven de 50 worden op de lijst gezet voor de volgende kienavond welke plaats zal vinden in november.