Afbeelding

TTV Een en Twintig in voorbereiding op competitie

Sport Sport

Beek en Donk - TTV Een en Twintig laat er dit seizoen geen gras over groeien. De voorbereidingen op het nieuwe tafeltennisseizoen zijn afgerond en de teams zijn klaar voor de competitiestart.

Uitwisseling met TTV Stiphout 
Vrijdagavond 11 september vond de jaarlijkse uitwisseling met TTV Stiphout plaats. Maar liefst 7 teams speelden tegen elkaar. Iedereen heeft op gelijkwaardig niveau oefenwedstrijden kunnen spelen en veel wedstrijden waren net zo spannend als de uiteindelijke totaal-uitslag: 40-42 voor TTV Stiphout. TTV Een en Twintig heeft door een handige indeling van de zaal gezorgd voor een veilig en gezellig sportklimaat.

Demo Game11 
Maandagavond 14 september ontvingen de trainende tafeltennisjeugd en trainer Bert Coolen een korte clinic over het tafeltennismateriaal. Deze werd verzorgd door Jelco van Grunsven van Game11. Jelco van Grunsven gaf leden individueel advies omtrent het te gebruiken materiaal. Dit evenement vindt jaarlijks aan het begin van het seizoen plaats.

Trainingen
De trainingsgroepen zijn volop opgestart. De deelnemers zijn ambitieus: ze willen graag doorgroeien in de competitie, starten met de competitie of gewoon beter willen leren tafeltennissen. De trainingsgroepen zijn al behoorlijk gevuld maar met name bij de jeugd (maandagavond) en bij de basis trainingsgroep (donderdagavond) zijn nog plaatsen vrij.

Jeugdcompetitie
Aanstaande zaterdag speelt de jeugd van TTV Een en Twintig haar eerste competitiewedstrijd. De Beek en Donkse vereniging is verheugd dat ze weer een jeugdteam kunnen formeren. Het spelen van competitiewedstrijden is een mooie aanvulling op de wekelijkse trainingen op maandagavond. De wedstrijden van de jeugd vinden plaats op zaterdag en beginnen om 14.30 uur in de Rollerhal/Tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk. TTV Een en Twintig heeft de ruimte ruim ingedeeld, dus toeschouwers zijn welkom. Bovendien worden extra tafeltennis opgezet, dus het is ook mogelijk zelf een balletje te komen slaan.