Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D

Doe ook mee aan de opschoondag

Dier & Natuur

Laarbeek - De landelijke Opschoondag is op zaterdag 19 september. Dan steken tienduizenden Nederlanders de handen uit de mouwen voor een schone buurt door zwerfafval op te ruimen. Want in een schone buurt voel je je veiliger, spelen kinderen fijner en woon je prettiger. Daarnaast is het vaak ook heel gezellig!

Wil je ook mee helpen? Fijn!
Meld jezelf, je buurt of je (sport)vereniging aan met een mailtje naar: evenementenwerkgroep@ivnlaarbeek.nl. Wij zorgen voor prikstokken, veiligheidshesjes, handschoenen, vuilniszakken en de afvoer van het verzamelde afval. Wil je op 19 september nog spontaan mee doen? Dat mag ook. Zorg dan dat je om 9.15 uur bij 1 van de 3 verzamelplekken bent.

Er zijn 3 verzamelplekken: IVN Laarbeek, Beekseweg 3 in Aarle-Rixtel; Scouting Beek en Donk, IJsweg 1 in Beek en Donk en Scouting Lieshout, Herendijk 7 in Lieshout.

Programma
Om 9.15 uur verzamelen. Ontvangst met koffie/thee bij de verschillende verzamelplekken. Om 9.30 uur vertrek. Rond 11.30 uur wordt er afgesloten met soep en broodjes bij de 3 verzamelplekken.

Bij vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Laarbeek, team communicatie, tel. 0492-469700.