Jozef Verhoeven ontving de wisselbeker van zijn eigen partner i.v.m. corona
Jozef Verhoeven ontving de wisselbeker van zijn eigen partner i.v.m. corona

Jozef Verhoeven wint kermistoernooi 'Ons Genoegen'

Algemeen

Lieshout - Jeu de boulesclub 'Ons Genoegen' uit Lieshout houdt ieder jaar met de kermis een feestelijk jeu de boules toernooi met de nodige drankjes en hapjes. Later op de dag vindt er een gezellige feestavond plaats met eten, drinken en muziek. Deze dag wordt altijd door iedereen gewaardeerd en iedereen kijkt er dan ook naar uit.

Door het coronavirus hebben ze dit jaar heel veel spelplezier in moeten leveren. Geen uitwisselingen met andere clubs, geen toernooitjes waarbij ze een hapje en een drankje konden nuttigen, alleen met beperkte aantallen en op afstand met uitgebreide voorzorgsmaatregelen wat oefenpartijtjes onderling spelen. Normaal houden ze elk jaar een fietsdag met onderweg op paden of in de bossen een partijtje boulen en aansluitend ergens een etentje, maar dit hebben ze dit jaar allemaal gemist.

Ondanks dat de kermis niet door ging, heeft Jeu de boulesclub 'Ons Genoegen' toch besloten het kermistoernooi in afgeslankte vorm te houden met een drankje en een hapje op afstand en met de nodige regels en voor iedereen een prijsje. Helaas zonder feestavond, maar hopelijk kan dit volgend jaar weer worden ingehaald. Deze middag werd door iedereen die aanwezig was als positief ervaren, en dat is mooi.

Jozef Verhoeven werd eerste en kreeg de wisselbekker. Hij won 3 wedstrijden en eindigde met 25 punten. Hij werd gevolgd door Hennie Endevoets op de tweede plaats (3 gewonnen, 17 punten). Derde: Toos Verhoeven (3 gewonnen, 15 punten). Vierde: Maria van Asseldonk (2 gewonnen, 16 punten). Vijfde werd Diny v.d. Tilaart (2 gewonnen, 15 punten).

De wisselbeker is in verband met corona aan de winnaar uitgereikt door zijn eigen partner.