'Oh-DIE'
'Oh-DIE'

Optreden zanggroep 'Oh-DIE' in Aarle-Rixtel

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - De uit vijf personen (twee dames en drie heren) bestaande zangroep 'Oh-DIE' welke sinds een tweetal jaren actief is, heeft inmiddels een mooi aantal optredens achter zich. 'Oh-DIE' is een zeer respectabel zanggroepje met een zeer breed repertoire welke zich met originele orkestbanden laat begeleiden.

Het repertoire is de afgelopen twee jaar opgebouwd en ingestudeerd en bestaat uit Hedendaagse Hits tot Ballads, Evergreens en Revivals uit de jaren 80 en 90 in verschillende talen zoals Nederlands, Engels, Duits en zelfs Brabants dialect. Een keuze uit 200 songs welke nagenoeg allemaal meerstemmig worden gezongen. Oh-DIE maakt gebruik van de allernieuwste 'kolom' geluidsinstallatie. Deze installatie met ingebouwd mengpaneel wordt via een tablet en geluidscontroller aangestuurd.

Op zondagmiddag 27 september is Oh-DIE te horen in Perron 15 aan de Havenweg 15 te Aarle-Rixtel. Ze zullen hier 3 sets van circa 40 minuten zingen. Ze starten om 14.00 uur en eindigen omstreeks 17.30 uur. De entree is gratis.