Afbeelding

Activiteiten herfstvakantie Laarbeek Actief

Algemeen

Laarbeek - De herfstvakantie komt er weer aan, dit betekent dat er weer vakantieactiviteiten op de planning staan bij Laarbeek Actief. Van maandag 19 oktober tot vrijdag 23 oktober zijn er verschillende activiteiten om aan deel te nemen. De inschrijvingen gaan 5 oktober om 18.00 uur open.

In de herfstvakantie staan voornamelijk basisschooljeugd activiteiten op het programma. Zo gaan ze o.a. midgetgolfen, vloer is lava, free-runnen, alles bal, groene spelen, spelen kermis en archery attack doen. De activiteiten zijn voor kinderen van groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs.

In samenwerking met verschillende locaties en begeleiding, hebben de Laarbeekse kinderen een sportieve en leerzame vakantie voor de boeg. Zorg dat je hier bij bent en op tijd aanmeld. Aanmelden is mogelijk vanaf 5 oktober 18.00 uur en kan via www.laarbeekactief.nl/sportagenda. Check ook regelmatig de Facebookpagina 'Laarbeek actief' en de website www.laarbeekactief.nl voor inschrijven en andere sportactiviteiten.

Het doel van deze activiteiten is om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen. Laarbeek Actief wil deze mensen aan het sporten krijgen én behouden. Daarnaast kunnen kinderen kennis maken met verschillende sporten in de gemeente.

Laarbeek Actief werkt nauw samen met de lokale verenigingen. Verenigingen binnen Laarbeek denken mee en geven zo ook hun draai aan de activiteiten. Zo is er op de vrijdagavond een clinic vanuit Mixed voor de groepen 1,2 en 3.

Wil je meer informatie of wil je de foto's van de activiteiten bekijken? Kijk dan op bovengenoemde Facebookpagina en website. Je kunt voor meer informatie/inschrijving ook terecht bij sportcoach Jaccy van den Enden, mail: jaccy.vandenenden@levgroep.nl.