Afbeelding

Het is kinderboekenweek!

Kinderen & Tieners

Het is kinderboekenweek Van 30 september t/m 11 oktober 2020

En Toen?
Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken werelden uit het verleden door het lezen van boeken! Koop je in de winkel of via de webshop voor €12,50 of meer aan Nederlandstalige kinderboeken, dan ontvang je gratis(!) het kinderboekenweekgeschenk, geschreven door Arand van Dam.

Zeggen jouw ouders soms ook dat vroeger alles leuker was? Heb je ooit gehoord hoe de Romeinen poepten? En heb jij ook weleens terug in de tijd willen gaan met een tijdmachine? Je leest er alles over in 'Van rare ridders en vechtende vikingen' van Ron Schroder en Marianne Busser. Te koop voor maar €7,95.

Prentenboek van de Kinderboekenweek
De maker van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2020 is Mylo Freeman. U kunt haar kennen van haar boeken over het donkere prinsesje Arabella. Het prentenboek 'Tweeling' is vanaf de eerste dag van de Kinderboekenweek te koop voor €7,25.

Kleurwedstrijd en woordzoeker
Doe je ook mee aan de kleurwedstrijd bij van Helvoort boek en kantoor? Of voor de oudere kinderen hebben we een leuke woordzoeker, voor beide zijn leuke prijzen te winnen! Haal de kleurplaat en de woordzoeker op in de winkel, doe je best en wie weet win jij een leuke prijs!

Kinderboekenpodium met ruim 350 titels
Haal gratis op: Kinderboekenpodium. Een mooi overzicht van hele leuke kinderboeken gerangschikt op leeftijd van 0 tot 14 jaar. Kom een kijkje nemen bij van Helvoort Boek en Kantoor op het Piet van Thielplein in Beek en Donk en doe ook mee aan de kleurwedstrijd en woordzoeker!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding