Afbeelding

Achterbanoverleg PvdA

Politiek

Laarbeek - U bent maandag 4 oktober van harte uitgenodigd voor de voorbespreking van PvdA Laarbeek. Dit voor de raadsvergadering van 8 oktober.

Op de agenda van de raadsvergadering staan veel punten. De meesten hiervan zijn al besproken in de commissies en zullen als een hamerstuk behandeld worden. Echter staan er nog een aantal belangrijke bespreekstukken op waarvoor uw input gevraagd wordt. Bij agendapunt 11 zullen de begrotingen en zienswijze van de Gemeenschappelijke regelingen Peelgemeenten, waar nu ook jeugdhulp en kinderopvang onder komen te vallen, worden besproken. Agendapunt 12 betreft o.a. de financiering voor de reconstructie van de kruising Peeleindseweg – Gemertseweg, waar verkeerslichten geplaatst zullen worden.

De volledige raadsagenda kunt u vinden op de website van de gemeente Laarbeek onder het kopje bestuur en organisatie. Zie www.laarbeek.nl/gemeenteraad.

PvdA Laarbeek zit maandag 4 oktober in de Dreef aan De Duivenakker in Aarle-Rixtel. Aanvang 19.30 uur. In verband met Corona maatregelen verzoeken zij u aan te melden via mail: djg.pvda@gmail.com of stuur een tweet @pvdalaarbeek, want het is mogelijk dat ze de bijeenkomst digitaal zullen moeten houden.