Het Heuvelplein in Beek en Donk
Het Heuvelplein in Beek en Donk Foto: Jasper van den Wildenberg

Denk lokaal, koop lokaal. Juist nu. Ondernemersvereniging Heuvelplein verloot €2.500 aan prijzen

Algemeen

Beek en Donk – Vanaf volgende week vind je in DeMooiLaarbeekKrant vier weken lang een leuke puzzel, waarbij je mooie prijzen kunt winnen. Deze puzzel is opgezet door Ondernemersvereniging Heuvelplein. Waar normaal allerlei ludieke acties en evenementen op het plein plaatsvinden, is de vereniging nu genoodzaakt om op een niet fysieke manier het plein te profileren.

“We willen graag de ondernemers op ons plein steunen en mensen bewust maken van lokaal denken en kopen”, legt Mieke van den Bergh, secretaris van de vereniging, uit. “We houden jaarlijks acties met bijvoorbeeld Vader- en Moederdag en Sinterklaas en Kerst. Ook organiseren we van alles op het plein. Dit jaar valt bijna alles in duigen.”

Samen sterk staan als plein
Het bestuur van de ondernemersvereniging wil graag inwoners erop te attenderen om juist nu, in deze moeilijke tijd, aan de lokale ondernemer te denken. “Wij kunnen als ondernemersvereniging nu geen activiteiten organiseren, maar we denken er wel over na hoe we toch samen sterk kunnen staan als plein en collectiviteit en kracht uit kunnen stralen.” Zo heeft Ondernemersvereniging Heuvelplein in de coronatijd niet stilgezeten. In samenwerking met Centramanagement Laarbeek zijn Laarbeek-breed bloembakken geregeld. Momenteel wordt er hard gewerkt aan nieuwe sfeerverlichting in alle kernen van Laarbeek. In de coronatijd is er een speciaal platform ingericht met actuele openingstijden en tijdelijke aanpassingen van winkels en er zijn posters gedrukt voor het plein om de mensen weer welkom te heten.

Puzzelprijzenactie
Om het Heuvelplein positief onder de aandacht te brengen, komt er een speciale puzzelprijzenactie in DeMooiLaarbeekKrant. “Vier weken op rij komt er een paginagrote puzzel in de krant. Elke keer iets anders. Bij elke puzzel zijn er 19 prijzen. Je wint óf een waardebon van een van de winkels op het plein van €25,00 óf een mooi Heuvelplein-pakket t.w.v. €25,00 met producten van het plein”, vertelt Mieke. Wekelijks wordt een hoofdprijs van €125,00 uitgereikt. Twee keer een bon van Mandenman Meubelen en twee keer een bon van Schippers Optiek. Mieke licht toe: “Op deze manier hopen we veel mensen naar het plein te trekken en ons plein op een ludieke manier onder de aandacht te brengen.”

Puzzels
Vanaf volgende week vind je de puzzels 4 weken op rij in DeMooiLaarbeekKrant. Inleveren van de antwoorden kan per mail naar info@mooilaarbeek.nl of via de brievenbus van GoedeMorgen Media. In de weken na de puzzels maakt Ondernemersvereniging Heuvelplein telkens bekend wie de 19 winnaars van die week zijn. Zo worden er in totaal 76 prijzen verloot, met een totale waarde van €2.500. Veel puzzelplezier!