Jean Paul Kanters
Jean Paul Kanters

Vaandelteam ATTC’77 nipt onderuit

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Na wat wisselingen van spelers en blessures vorig seizoen is heren 1 van tafeltennisvereniging ATTC’77 uit Aarle-Rixtel bijna weer op volle sterkte, alleen Johan Voorhout kan nog niet in actie komen.

Bart Boetzkes, William Vlamings en Jean Paul Kanters speelden in eigen huis tegen Stiphout 3 van wie ze vorig seizoen nog met 1-9 verloren. Ook deze keer leek het die kant op te gaan. Na een 0-5 achterstand keerde echter het tij en werden alle vier de daarop volgende wedstrijden gewonnen. Helaas bleef de stand steken op 4-5 omdat er dit seizoen geen dubbels gespeeld mogen worden. Jean Paul won twee maal en zowel Bart als William moest tevreden zijn met één overwinning.

Het tweede team reisde af naar Veldhoven. Frederieke van de Poel startte tegen John de Wit van wie ze met afwisselend goede en minder goede games wist te winnen. Jos Beniers had niet veel moeite met de hoge ballen van Stefan Sanders en won ook. Mark Rovers begon overtuigend maar Joyce van Gompel kreeg steeds meer grip op het noppenspel en trok de wedstrijd naar zich toe. Frederieke vergrootte de voorsprong door nipt van Sanders te winnen. Vervolgens won Veldhoven driemaal op rij en namen zij de leiding over. Door winst van Frederieke tegen Van Gompel en van Jos tegen De Wit waren het de Aarle-Rixtelnaren die met de winst aan de haal gingen.

ATTC’77-6 heeft vorige week overtuigend uit van Attaque uit Sint-Oedenrode gewonnen en speelde nu thuis tegen Een en Twintig 5 uit Beek en Donk. Alleen Rolf Hendricksen was te sterk voor Koos Martinali, Geert-Jan van Duijnhoven en Jan Smits, alhoewel Jan dicht bij een overwinning was. Hij verloor met 7-11 in de vijfde game van Rolf. Vooralsnog staat ATTC op de eerste plek net voor Een en Twintig.

Ook team 7 speelde thuis en wel tegen de Meppers 3 uit Heeze. Stephan Vergroesen en Ruud van Turnhout verloren hun eerste wedstrijd, Dennis Verbruggen won eenvoudig zijn eerste van Piet Scheepers, waarvan Stephan en Ruud later ook wonnen. Ruud won ook nog van Kasper Dam, maar helaas bleef het daarbij, 4-5 verlies.