Archieffoto: Toneelvereniging De Vriendenkring voert de klucht 'Prinselijke problemen' op (2019)
Archieffoto: Toneelvereniging De Vriendenkring voert de klucht 'Prinselijke problemen' op (2019) Foto: Joost Duppen

Toneelvereniging 'De Vriendenkring' schrapt ook voorstellingen 2021

Algemeen Coronavirus

Lieshout - Toneelvereniging 'De Vriendenkring' uit Lieshout was in maart van dit jaar genoodzaakt de voorstelling 'De erfenis van tante Bella' een week voor de uitvoeringen te annuleren. Het destijds opkomende coronavirus zorgde ervoor dat alle negen voorstellingen werden afgelast.

Ook nu loopt de toneelvereniging door de regels omtrent corona tegen heel veel problemen aan. De hoop was wel aanwezig om in 2021 te spelen. De groep was weer begonnen met repeteren op woensdagavond na de jaarvergadering, maar door alle regels die ook nog eens aangescherpt werden, kwam er een einde aan de repetities. In deze coronaperiode moet de toneelvereniging alles even stopzetten. Op de oproep om kaartjes terug te brengen was ook massaal gehoor gegeven, de twee avonden en de middag werden druk bezocht.

Wat in het vat zit verzuurt niet zeggen ze ooit. Daarom schuiven de plannen om 'De erfenis van tante Bella' te spelen gewoon een jaar op. Hopelijk dan wel voor een volle zaal en zonder corona. De toneelverenging vindt het erg jammer, maar gezondheid en veiligheid staat nu voorop. Graag zien zij jullie later weer bij een van hun uitvoeringen.