Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Flamingo's komt niet tot scoren

Sport Sport

Mariahout - Voor Flamingo's 1, gesponsord door Auto Corsten, stond op zondag 4 oktober een uitwedstrijd tegen DAKOS op het programma. Het was bewolkt met regen en wind op de heenweg naar Someren. Na een week trainen en veel varianten geprobeerd te hebben, zijn op de donderdag voorafgaand aan de wedstrijd, de vakken voor de wedstrijd samengesteld. Met twee wissels van de junioren op de bank om eventueel snel te schakelen werd aan de wedstrijd begonnen, zonder publiek als gevolg van de corona maatregelen.

De uitslag van de wedstrijd is 9-1 geworden. Dit kwam niet omdat Flamingo’s 1 totaal geen kansen had, niet omdat er slecht was gespeeld, maar wel omdat de ploeg de kansen niet afwerkte. Dat de wind een storende factor kan zijn in de wedstrijd was een feit, maar dat was voor beide partijen het geval. Er zijn mooie aanvallen gecreëerd, verdedigend is het ontzettend lang dicht gehouden dat is wat de dames als team hebben bereikt.

Op zondag 11 oktober speelt Senioren 1 thuis op sportpark De Heibunders tegen koploper MKV 1 om 13.00 uur en Senioren 2 ook thuis om 10.00 uur tegen Blauw-Wit. Maar ook dan zonder aanmoediging van de supporters.