De wijnactie van O&U verloopt dit jaar iets anders, maar het wijn en bier wordt weer weer thuis afgeleverd.
De wijnactie van O&U verloopt dit jaar iets anders, maar het wijn en bier wordt weer weer thuis afgeleverd. Foto:

Wijn- en bieractie Harmonie O&U

Algemeen

Beek en Donk - Anders dan anders is dit jaar de wijn- en bieractie van harmonie Oefening & Uitspanning. Door de corona-omstandigheden ligt een huis-aan-huis actie niet voor de hand, maar de harmonie hoopt zeker dit jaar op uw steun te mogen rekenen. De jaarlijkse actie van de vereniging kent een tweeledig doel.

Aan de ene kant helpt u de muzikale vereniging door te gaan met de activiteiten: de jeugd kennis laten maken met muziek om daarna samen met de diverse geledingen van de harmonie optredens en concerten te verzorgen in Laarbeek. Maar zeker zo belangrijk, u kunt zelf genieten van een lekker glas Vinou of Anker Tripel of er iemand anders een plezier mee te doen door het als cadeautje te schenken.

Kwaliteitswijn
Zoals de laatste jaren gebruikelijk is heeft O&U twee mooie wijnen en een lekker speciaalbier uitgekozen voor de actie. Door de gezamenlijke wijninkoop met de harmonie van Lieshout kan u een goede kwaliteitswijn aangeboden worden en is de prijs toch nog redelijk. De rode wijn is een heerlijke wijn van de Carignan en Grenache druif, vol van smaak en elegant drinkend. De witte is een frisse blend van de authentieke druiven Colombard en Ugni-Blanc. Beide wijnen komen uit het zuiden van Frankrijk. Daarnaast wordt een smakelijk speciaalbier van hoge gisting aangeboden die de harmonie van harte aanbeveelt, gebrouwen door de Belgische brouwerij De Gouden Boom, onderdeel van de palmbrouwerij.

Bestelformulier
Een deze dagen ontvangt u een bestelformulier waarmee u uw bestelling kenbaar kunt maken, via een speciaal mailadres of gewoon door het in de brievenbus te deponeren van Muziekcentrum Het Anker, Pater Vogelstraat 39, Beek en Donk. Op 28 november bezorgen de leden van de harmonie de wijn en/of het bier keurig bij u aan huis. De prijs is €6,00 voor een fles wijn en €7,00 voor een fles bier, beide geleverd in flessen van 75 cl. Betalen kan vooraf per bank of gepast bij aflevering.

Alles is nu anders maar de harmonie hoopt snel weer muzikale optredens te mogen verzorgen bij plaatselijke activiteiten zoals serenades bij gouden huwelijken, de dodenherdenking, het openen van de kermis en de carnavalsconcerten. Hopelijk mag O&U met deze wijn- en bieractie ook dit jaar weer rekenen op uw steun.