De jeugd van Badminton Club Lieshout speelt badminton met veel plezier: wil jij ze ook begeleiden?
De jeugd van Badminton Club Lieshout speelt badminton met veel plezier: wil jij ze ook begeleiden?

Badminton Club Lieshout zoekt hulp voor jeugd

Sport

Lieshout - De jeugdtak van Badminton Club Lieshout is aan een gestage groei bezig. Graag wil de vereniging haar jeugdleden optimaal begeleiden. Daarom is Badminton Club Lieshout nu op zoek naar begeleiders en een nieuwe train(st)er om het badmintonnen voor de Lieshoutse jeugd nóg leuker te maken: nu en zeker ook 'na corona'.

De jeugd van Badminton Club Lieshout speelt alle woensdagavonden vanaf 18:30 uur tot 20:00 uur in sporthal De Klumper aan de Papenhoef in Lieshout. Dan speelt de jeugd onder leiding van een train(st)er en worden de oefeningen begeleid door een begeleider. Omdat de huidige trainster, Isa Verkoeijen, heeft aangegeven geen tijd meer vrij te kunnen maken is de vereniging niet alleen op zoek naar extra begeleiders, maar ook naar een train(st)er. Badminton Club Lieshout wil immers graag veel aandacht geven aan de jeugdspelers en daar zijn goede begeleiders bij heel belangrijk.

Begeleiders gezocht
De taak van een train(st)er is om de lijnen uit te zetten en te bepalen welke oefeningen hoe en wanneer gedaan worden. Deze train(st)er wordt tijdens de speelavond geassisteerd door enkele begeleiders, die de jeugd helpen om de opgedragen oefeningen uit te voeren. Om deze spelers te kunnen begeleiden hoef je dus niet echt te kunnen badmintonnen, maar moet je wel om kunnen gaan met de jeugd. Als je wel enigszins kunt badmintonnen is dat natuurlijk makkelijker, maar het is geen pertinente noodzaak.

Deeltijd
Hoewel Badminton Club Lieshout mensen zoekt die liefst de hele-anderhalf-uur aanwezig kunnen zijn en iedere speelweek aanwezig kunnen zijn, kan het ook zijn dat je niet alle avonden kunt. Dat je af en toe eens kan komen of dat je alleen wat later kan komen. Ook dan is je aanmelding ons veel waard: gezamenlijk kunnen we dan immers de programma’s in elkaar schuiven, zodat de jeugd tóch van optimale begeleiding wordt voorzien. Zoals gemeld speelt de jeugd van Badminton Club Lieshout alle woensdagen van 18:30 tot 20:00 uur en speelt de jeugd speelt niet tijdens schoolvakanties.

Interesse?
Lijkt de begeleiding van deze jeugd je iets ? Meld je dan aan via een email via secretariaat@badmintonclublieshout.nl of spreek de coördinator van de huidige begeleiders aan (Tim van Bommel) op een van de speelavonden. Loop ook gerust eens binnen als je de jeugdgroep eens wil bekijken.