Afbeelding

Bekendmaking uitslag Rabo ClubSupport 2020

Algemeen

Laarbeek - Rabobank maakt dinsdag 10 november de uitslag van Rabo ClubSupport 2020 bekend. Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Daarom investeert Rabobank al jaren met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven. 

Rabo ClubSupport nadert haar ontknoping en heel veel verenigingen wachten op dit moment in spanning af wat het resultaat is van deze editie. Maar liefst 476 verenigingen en stichting uit Gemert-Bakel, Helmond en Laarbeek hebben deelgenomen en vol enthousiasme campagne gevoerd om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. 7434 leden van Rabobank Helmond Peel Noord hebben gestemd en dat betekent dat elk stemmend lid €33,- heeft mogen verdelen over de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Veel clubs en verenigingen hebben het de afgelopen periode te verduren gehad door de crisis. We kunnen nog steeds niet sporten, zingen, dansen en hobby’s uitoefenen zoals we dat gewend zijn en daarom kunnen clubs en verenigingen een steuntje in de rug goed gebruiken. De Rabobank is dan dan ook heel blij dat ze op 10 november de uitslag van Rabo ClubSupport 2020 bekend kunnen maken. Alle deelnemende verenigingen en stichting ontvangen deze dag een e-mail met gepersonaliseerde video waarin het bedrag dat de betreffende club heeft opgehaald vermeld wordt.

Ben je ook geïnteresseerd in wat andere clubs hebben opgehaald? Kijk dan voor de volledige uitslag op www.rabo-clubsupport.nl/helmond-peel-noord.