Afbeelding

'Het grote online Sinterklaasspel' in Lieshout

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Goed nieuws voor alle kinderen uit Lieshout. Sinterklaas wil de intocht niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Hij vindt het ontzettend jammer dat de kinderen hem niet welkom kunnen heten tijdens de intocht. Daarom wil hij met alle kinderen van 0 tot 4 en de kinderen van groep 1 tot en met groep 8 ‘Het grote online Sinterklaasspel’ spelen op zondag 15 november om 11.00 uur.

Hoe doe je mee?
De spelkaarten worden vanaf woensdag 11 november uitgedeeld op de kinderdagverblijven en op de basisschool. Als je niet naar het kinderdagverblijf gaat of op basisschool ‘de Sprankel’ zit, dan mag je vanaf maandag 9 november een spelkaart op gaan halen bij de Jumbo in Lieshout. Op de achterkant van deze kaart staan de instructies hoe je deelneemt aan het grote online Sinterklaasspel.

'Sinterklaas brievenbus'
Sinterklaas is dol op tekeningen. Als jij een mooie tekening hebt gemaakt, stop hem dan in de enige echte ‘Sinterklaas brievenbus’. Deze kunnen jullie vanaf maandag 9 november vinden bij de Jumbo.

Lieve kinderen, ik hoop dat jullie allemaal veel zin hebben in dit speciale Sinterklaasfeest. We gaan er met z’n allen een leuk feest van maken.

Groetjes van de Sint