Afbeelding

Jaarlijkse wijnactie Harmonie St. Caecilia Lieshout/Mariahout

Algemeen

Lieshout - Traditiegetrouw vind in de maand november de wijnactie plaats, georganiseerd door Harmonie St. Caecilia. Wij bevinden ons in een wereldwijde bizarre situatie waardoor veel mensen getroffen worden. Niet alleen economisch maar ook sociaal is iedereen beperkt, wat ook weerslag heeft op het verenigingsleven. Voor harmonie St. Caecilia betekent dit voorlopig geen repetities, geen serenades en concerten. Ook de muzikale rondwandeling met kermis en carnaval kunnen niet doorgaan.

Door de coronamaatregelen is de huis-aan-huis actie niet mogelijk in dezelfde vorm zoals u die van de harmonie gewend bent, maar toch de harmonie u in de gelegenheid stellen om van hun kwaliteitswijnen te laten genieten. Hiermee steunt u de vereniging, zodat zij in de toekomst weer acte de présence kunnen geven bij diverse feestelijke gebeurtenissen in Lieshout en Mariahout. Daarnaast bieden zij de jeugd de gelegenheid om kennis te laten maken met muziek en de mogelijkheid om door te laten stromen naar een van de geledingen van de harmonie.

De laatste jaren is er een samenwerking tot stand gekomen met harmonie O&U uit Beek en Donk zodat de gezamenlijke inkoop van de wijnen ervoor zorgt dat de prijs aantrekkelijk blijft, evenals de wijnen op zichzelf. De rode wijn is een wijn van de Carignan en Grenach druif. De witte wijn is een combinatie van de Colombard en Ugni-Blanc. Beide Zuid-Franse wijnen hebben een heerlijke en volle smaak.

Bestelmogelijkheid
Op 7 en 8 december zullen leden van de harmonie een flyer bij u in de brievenbus stoppen met daarbij een bestelformulier waarmee u uw bestellingen kenbaar kunt maken. Dit formulier kunt u inleveren bij DA Drogisterij & Parfumerie Mark aan de Dorpstraat te Lieshout. Voor bestellingen in Mariahout kunt u het formulier afgeven aan de werkplaatsbalie van garage Corsten. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 december zal de bestelling geleverd worden. De prijs van de wijn is ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar: €6,00 per fles of €35,00 voor een volle doos (6 flessen).

Harmonie St. Caecilia rekent, evenals voorgaande wijnacties door de jaren heen, op uw steun. Bij voorbaat dank namens de wijncommissie van Harmonie St. Caecilia Lieshout/Mariahout.