Afbeelding
Archieffoto: Lieke van den Eijnden

Sinterklaas komt toch naar Laarbeek!

Kinderen & Tieners

Laarbeek - Sinterklaas is met zijn pieten op weg naar Nederland, waar hij zaterdag 14 november verwacht te arriveren. Spoedig na zijn aankomst reist hij (in de opgenomen video) af naar Laarbeek, waar hij met enkele pieten door burgemeester Van der Meijden wordt ontvangen op het gemeentehuis.

Een feestelijke intocht met veel kinderen om Sinterklaas te begroeten, is dit jaar niet mogelijk. Gelukkig heeft Sinterklaas in overleg met de Sinterklaascomités toch een manier gevonden om naar Laarbeek te komen. Deze aankomst werd gefilmd en alle kinderen en ouders uit Laarbeek kunnen meekijken via Kontakt TV. Zorgt Wegwijspiet ervoor dat Sinterklaas de kinderen in Laarbeek goed kan vinden? De film is vanaf 14 november 14.05 uur te zien op Kontakt TV.

Er is nog een extra verrassing: Sinterklaas komt de komende weken in Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout om de kinderen op te zoeken. Dat gebeurt altijd op een manier die volgens de corona richtlijnen mag! Volg de berichten van het Sinterklaascomité in jouw dorp want zij zijn precies op de hoogte.