Het eerste welkomstpakket werd in januari uitgereikt. Tegenwoordig gebeurt dit natuurlijk coronaproof.
Het eerste welkomstpakket werd in januari uitgereikt. Tegenwoordig gebeurt dit natuurlijk coronaproof.

Welkomstpakketten vinden gretig aftrek in Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Dorpsraad Beek en Donk heeft dit jaar al veel nieuwe inwoners mogen verblijden met een welkomstpakket. Mensen die nieuw komen wonen in Beek en Donk krijgen een welkomstpakket aangeboden.

Het is een initiatief van de gemeente en de dorpsraden, in samenwerking met de lokale ondernemers. Het pakket bevat algemene Laarbeek-informatie, dorpsraadinfo, info van bedrijven ‘Laarbeekbreed’ en specifieke bedrijven per kern alsook leuke attenties en tegoedbonnen. Voor Beek is zelfs een ander pakket samengesteld dan voor Donk. Overigens wordt de inhoud van de tas up-to-date gehouden zodat de tas aantrekkelijk blijft.

Bezorging coronaproof
Ook in deze tijd is de bezorging gewoon doorgegaan maar uiteraard wel coronaproof: het pakket werd aan de deur gezet, men belde aan, deed een stapje terug en voilà: een blij en verrast gezicht in de deuropening. Elke nieuwe inwoner reageert onverminderd enthousiast. Seniorenvereniging Beek en Donk heeft zich bereid verklaard om mede de overhandiging te verzorgen. Daarvoor kan de vereniging nog wel wat mensen gebruiken. Vindt u het ook leuk om nieuwe inwoners te verrassen? Meld u dan aan bij mariettefrijters@home.nl of via 06-15962783.