Ries (l) en Pien, figuranten op de cover van Hét Grote Decemberboek 2020, met de eerste editie
Ries (l) en Pien, figuranten op de cover van Hét Grote Decemberboek 2020, met de eerste editie Foto: Mark Barten

Hét Grote Decemberboek, een boek boordevol lokale cadeautips voor Sint en Kerst

Algemeen

Laarbeek – Deze keer naast DeMooiLaarbeekKrant nog een extra leescadeautje in je brievenbus! Hét Grote Decemberboek valt vandaag – donderdag 19 november – bij iedereen in Laarbeek in de brievenbus. Als het goed is heb je hem dus al gezien. Een Laarbeeks boek vol cadeautips voor de decembermaand. Allemaal aangeboden door lokale ondernemers.

“Het is de tweede keer dat we Hét Grote Decemberboek uitbrengen”, vertelt Karel van Deurzen van GoedeMorgen Media. “Als echt Laarbeeks bedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat we onze lokale economie samen in stand houden en stimuleren. We willen inwoners ervan bewust maken om lokaal te denken en te kopen. Zo is het idee van Hét Grote Decemberboek tot stand gekomen.” Karel geeft aan dat juist nu deze gedachte heel belangrijk is. “Veel bedrijven kampen met flinke omzetderving door Covid-19. Als wij willen dat onze kernen leefbaar blijven, is het belangrijk dat we de lokale ondernemers helpen en dus onze boodschappen lokaal doen.”

Hét Grote Decemberboek 2020
Dit jaar valt Hét Grote Decemberboek als glossy in de brievenbus. “Hiermee geven we het boek een chiquere uitstraling. Iets wat we vorig jaar een beetje miste in de eerste uitgave”, licht Karel toe. “Daarnaast hebben we samen met ondernemers gekeken hoe zij hun producten het beste in het boek presenteren. We zijn heel trots over wat dit uiteindelijk heeft opgeleverd. Het is een prachtig boek geworden boordevol leuke cadeautips.”

Cadeaubonnen
Wil jij iemand een leuk cadeau geven? En kun je niet zo goed kiezen uit Hét Grote Decemberboek, of wil je die persoon zelf laten kiezen? Geef dan een cadeaubon van Hét Grote Decemberboek! Deze bonnen zijn verkrijgbaar bij GoedeMorgen Media (Heuvelplein 3 in Beek en Donk). De bonnen zijn te koop in elk gewenst bedrag (per €5,00). Ook mogelijk voor bedrijven, zodat je je personeel een mooi lokaal cadeau als kerstpakket kunt geven. GoedeMorgen Media is geopend van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 15.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. Mail voor vragen naar info@hetgrotedecemberboek.nl of bel naar 0492-832182.

“Wij wensen iedereen veel lees- en kijkplezier toe met Hét Grote Decemberboek en hopen dat er veel lokale inkopen worden gedaan voor de decembermaand. Daarnaast wensen wij iedereen uiteraard een heel fijne, maar bovenal gezonde feestmaand toe”, aldus Karel namens GoedeMorgen Media.