Vrijwilligers zijn hard aan het werk in het processiepark tijdens NLDoet
Vrijwilligers zijn hard aan het werk in het processiepark tijdens NLDoet

Prima NLDoet in het Processiepark in Mariahout

Algemeen

Mariahout - De morgenstond heeft goud in de mond. Zaterdag was deze spreuk helemaal van toepassing in het processiepark in Mariahout. Al heel vroeg waren de parkwerkers en andere vrijwilligers volop aan het werk in het kader van NLDoet.

Er werd een flink aantal struiken bijgeplant en op diverse plaatsen werden de herfstbladeren opgeruimd. Afvalmaterialen werden afgevoerd en ook een oude cementen schutting werd gesloopt. Hierdoor is de heel karakteristieke pastorie veel beter zichtbaar geworden. De stichting Groene hart van Mariahout had er natuurlijk voor gezorgd dat ook de inwendige mens niets te kort kwam. De vrijwilligers lieten het gebak en de goedgevulde knapzak goed smaken.

In de loop van de middag kon met tevredenheid geconstateerd worden dat er flink wat werk was verzet, maar dat er toch nog veel onderhoud nodig blijft. De afspraak is daarom gemaakt, dat de stichting Groene hart van Mariahout zeker mee doet met de komende NLDoet op zaterdag 13 maart. De boomfeestdag voor de groepen 7 en 8 van de basisschool is uitgesteld naar het komende voorjaar. Behalve het planten van een lindeboom is dan het ontluiken van de natuur voor de leerlingen goed te zien. Meer weten of vriend van de stichting worden kan via info@groenehartmariahout.nl .