Junior Laarbeek Actief
Junior Laarbeek Actief

Junior Laarbeek Actief zoekt nieuwe leden

Algemeen

Junior Laarbeek Actief zoekt nieuwe leden

Laarbeek - Tijdens de herfstvakanties heeft Laarbeek Actief weer allerlei verschillende activiteiten georganiseerd voor de gemeente Laarbeek. Zo hebben de junioren van Laarbeek Actief ook een activiteit georganiseerd voor de kinderen van groep 1 en 2.

Zij hadden omtrent de kermis, die eigenlijk in Beek en Donk zou zijn, een aantal activiteiten bedacht. De activiteit heette dan ook de Spelenkermis. De activiteit bestond uit 3 vakken. Het eerste vak speelde ze Anne-Maria Koekoek of Viesland-Lekkerland. Het tweede vak werd het spelletje dobbelsteen estafette gespeeld en het derde vak draaide het allemaal om badminton.

Kerstactiviteit met Junior Laarbeek Actief
De kerstvakantie staat weer voor de deur en ook in deze vakantie gaat Junior Laarbeek Actief iets organiseren voor de kinderen van groep 1 tot en met groep 4. De kinderen hebben allerlei leuke spelletjes bedacht rondom kerst zoals een Kerstboom versieren, een Kerstparcours en een Kersttrefbal. Om het leuk en gezellig te maken, zal er tijdens de activiteit leuke kerstmuziek opstaan. Wie wordt daar nu niet vrolijk van, de Junioren in ieder geval wel.

Nieuwe leden
Voor het jaar 2021 zoekt Junior Laarbeek Actief nieuwe leden. Zit jij nu in groep 7 of 8? En vindt jij het leuk om bij het team van Laarbeek Actief te horen? Zie jij jezelf al in een Junior Laarbeek Actief shirt rondlopen? Dan wordt jij gezocht. Samen met allerlei kinderen uit heel Laarbeek ga je dan spelletje organiseren. Er zijn maar een enkel plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in. Vind jij het leuk om deel te nemen. Dan kun je een motivatie brief sturen naar: jaccy.vandenenden@levgroep.nl Je kan tot en met 4 december 2020 inschrijven.

Natuurlijk moet je er wel iets voor doen om je aan te melden. Jaccy wil weten waarom jij bij Junior Laarbeek Actief wilt horen (mogen plaatjes en tekst zijn) en hij wil jouw naam, klas en school weten. Om nog meer indruk te maken, kan je er altijd een foto van jezelf bij doen.

Overige activiteiten/ informatie
Wil je meer informatie of wil je de foto’s van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebook-pagina: Laarbeek Actief, of ga naar www.laarbeekactief.nl. Kijk ook op de Instagram-pagina van Laarbeek Actief en van Junior Laarbeek actief. Hier blijf je op de hoogte en vindt je informatie over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek.
Voor vragen en inschrijven kan je terecht bij het onderstaande email-adres: Jaccy.vandenenden@levgroep.nl