Aum van Berlo
Aum van Berlo

Aum van Berlo 12,5 jaar actief bij TTV Een en Twintig

Sport Sport

Beek en Donk - Het is niet een officieel jubileum, maar toch het vermelden waard: 12,5 jaar geleden maakte Aum van Berlo de keuze om bij TTV Een en Twintig te komen tafeltennissen. Dat is haar goed bevallen, want normaal gesproken is ze iedere maandag- en donderdagavond in de tafeltennishal aan de Otterweg te vinden. Bovendien speelt ze al weer jaren competitie en maakt ze nu deel uit van Team 3 dat in de vierde klasse uitkomt.

Inmiddels blijft het niet bij tafeltennissen, Aum heeft 7 jaar geleden het wedstrijdsecretariaat overgenomen van Hans Eekels en ook bij verschillende festiviteiten kan TTV Een en Twintig met succes een beroep haar doen. Aum van Berlo vertelt: “TTV Een en Twintig is een fijne vereniging. We organiseren leuke activiteiten: het zomeravondtoernooi en de clubkampioenschappen vind ik het leukst. Ik kom altijd graag tafeltennissen, hoewel het jammer is dat we nu na de training of vrij spelen meteen naar huis moeten.” Ook de competitie wordt gemist: “Het spelen van een wedstrijd waar het écht om gaat en dan écht winnen of écht verliezen. Even balen of even trots zijn, en daarna gezellig napraten.“.

Het werk als wedstrijdsecretaris zal binnenkort, door de komst van de digitale wedstrijdformulieren veranderen. Aum kijkt erna uit dat deze modernisering wordt ingevoerd, omdat het veel handmatige werkzaamheden overbodig maakt. Het wedstrijdsecretariaat blijft ook dan bij Aum in goede handen, ze heeft aangegeven de contacten met andere verenigingen voor het verzetten van wedstrijden te blijven uitvoeren. Nog steeds wil Aum steeds groeien als tafeltennisster: als voorbereiding op het nieuwe competitieseizoen neemt Aum fanatiek deel aan de trainingen op maandagavond. Helaas is de competitie door Corona vroegtijdig afgebroken, maar Aum blijft fanatiek de trainingen volgen. Gelukkig kunnen de trainingen en het vrij spelen, natuurlijk rekening houdend met alle maatregelen, doorgaan. “Hopelijk is Corona zo snel mogelijk voorbij.”, aldus Aum van Berlo, die hiermee een wens uitspreekt die iedereen zal ondersteunen.

Wil je net als Aum van Berlo ook in Corona-tijd sportief actief blijven, kom dan op maandag- of donderdagavond naar de tafeltennishal aan de Otterweg. Iedereen is daar van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.ttveenentwintig.nl.