Afbeelding

Nieuw gezelschapsspel ‘Pennen Neer’; supersnel, uitdagend en zéér frustrerend

Algemeen advertorial

De kerstvakantie komt er weer aan. Traditiegetrouw een periode dat bij veel gezinnen ook de gezelschapsspellen weer wat vaker uit de kast komen. En sinds kort is het ook mogelijk om een volledig nieuw gezelschapsspel te spelen; ‘Pennen Neer’.

‘Pennen Neer’ is een supersnel, uitdagend en tegelijkertijd ook zéér frustrerend gezelschapsspel. Het is de bedoeling om onder tijdsdruk telkens het meest creatieve antwoord te geven. Degene die dat het beste doet wint het spel.

Een groot voordeel van het spel is dat het zéér eenvoudig is uit te leggen. Binnen een paar minuten ben je al aan het spelen. Het spel kan gespeeld worden met 2 personen, maar is zeker ook geschikt voor grotere groepen als dat weer is toegestaan. Daarnaast is het leuk voor jong en oud. Vanaf een jaar of 12 kun je al leuk meespelen.

Voor de kerst thuis geleverd
Het spel kost €19,50 en is te bestellen via pennenneer@gmail.com. Omdat het vanwege de Corona-maatregelen momenteel niet mogelijk is om het spel in de winkel te kopen wordt het spel speciaal voor alle inwoners van Laarbeek en Boerdonk gratis thuisbezorgd door de bedenkers. Je bent dus niet afhankelijk van de drukte bij PostNL. Als je uiterlijk 22 december een bestelling plaatst dan wordt het spel gegarandeerd op woensdag 23 december al bij je geleverd. Zo kun je het nog tijdens de kerstdagen spelen!