Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Winter Challenge bij Tennisvereniging ’t Slotje

Sport

Beek en Donk - Ligt je sport op dit moment nog steeds stil? Kom dan nu tennissen, het park van Tennisvereniging 't Slotje is open! De Winter Challenge die Tennisvereniging 't Slotje aanbiedt is een compact lidmaatschap voor de maanden december, januari en februari voor jong en oud. Tennissen op het moment dat het je het beste uitkomt, 7 dagen per week.

Voor senioren (18 jaar en ouder) heeft 't Slotje de mogelijkheid voor het volgen van 3 clinics van 1 uur naast het vrij tennissen. De clinics worden gehouden op zaterdag 12 december, 8 januari en 6 februari van 13.15 uur tot 14.15 uur en zijn onder leiding van de gecertificeerde tennisleraar Jorg Gussenhoven. Voor kinderen (tot 18 jaar) hebben ze de mogelijkheid voor het volgen van 2 gratis lessen naast het vrij tennissen in de wintermaanden.

De Winter Challenge is voor volwassen en kinderen een mooie invulling voor de periode dat je sportclub stil ligt, of dat je wil zien of de tennissport bij je past. Wat zijn de kosten van de Winter Challenge? Senioren betalen € 50,00 en kinderen tot 18 jaar betalen maar € 25,00. Ben je enthousiast geworden? Inschrijven kan individueel of met een vriend, vriendin, partner of zelfs met je complete team via lidmaatschap@tv-slotje.nl.