Stefan, Dorette, Geert-Jan, Henk, Albert, Koos, Tijs en Joep.
Stefan, Dorette, Geert-Jan, Henk, Albert, Koos, Tijs en Joep.

ATTC opent de deuren van de sporthal ook tijdens de kerstperiode

Sport

Aarle-Rixtel - Sommige zaken zijn niet moeilijk om over te beslissen. Tafeltennisclub ATTC’77 ziet dat er redelijk veel gebruik wordt gemaakt van de openingstijden van de zaal. Zowel op maandag-, woensdag- en donderdagavond als ook op de vrijdagmorgen is de zaal in Aarle-Rixtel open om te spelen. 

Er is geen kantine open, er is geen kleedruimte open en er is geen mogelijkheid om te douchen. Maar wat deert het, het is fijn om te bewegen, om het enkelspel te blijven trainen. Je back- en forehand in de automatische stand te houden, op de tenen te blijven bewegen, te kijken naar waar de tegenstander het balletje zal terugbrengen. Opperste concentratie, je conditie trainen en je vaardigheden verbeteren en niet laten verslappen. Er mogen maximaal 30 mensen in de zaal. ATTC’77 zet vijf tafels op zodat er ruimte is om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Kogel door de kerk
Het bestuur heeft haar reguliere vergaderingen online gehouden en bij de laatste keer is de kogel door de kerk gegaan. ATTC’77 blijft deze winter open. We gaan niet weg op vakantie, we willen lekker blijven spelen in eigen dorp. Trainen in de Jan van Rixtelstraat en daarna de aprés-pingpong thuis. Alleen op vrijdagmorgen 25 december 2020 is de sporthal dicht dicht. Maar overall gezien is ATTC dankbaar dat de vereniging eind 2020 open mag zijn en de leden zo een goede plek kan bieden. Kerstdis of teveel tv, batje mee en spelen maar. Bij ATTC’77 kan het.