Het pand van De Concurrent in Lieshout
Het pand van De Concurrent in Lieshout Foto: DeMooiLaarbeekKrant

‘Wij zijn voor het plan, maar er is nog niets getekend’

Algemeen

Lieshout – Veel vragen kregen ze de afgelopen tijd, de eigenaren van fietswinkel Profile de Concurrent in Lieshout. Zij huizen nu op de plek die voorbestemd is als onderdeel van het nieuw te ontwikkelen centrumplan voor de Heuvel. “Nee, wij gaan niet stoppen en gaan niet weg. Laat dat duidelijk zijn”, legt Antoinette Schepers van de Concurrent uit. Klanten kunnen dus gewoon terecht bij de winkel voor reparatie van hun fiets of het kopen van een nieuw rijwiel.

Antoinette is positief over het nieuwe plan, dat voorziet in de komst van een supermarkt, commerciële ruimtes, appartementen en parkeerplaatsen. “Wij zijn voor het plan. Zoals het gebied er nu bijligt, is het een trieste bedoening.”

Als alle plannen doorgaan, en de winkel van De Concurrent wordt verkocht, dan hoopt de Concurrent een plek te krijgen binnen het nieuwe plan. Antoinette: “Wij willen dan graag een winkel in een van de ruimtes die er komen. Dat zou voor ons goed zijn en als het plan doorgaat is dat voor meerdere ondernemers goed.”

Maar zover is het nog lang niet. “Wij hebben nog helemaal niets getekend, er liggen geen contracten. Wat wij graag willen, is doorgaan met ons werk en onze klanten helpen.”