Geheel coronaproof komen de bezorgers van DeMooiLaarbeekKrant op 17 of 24 december bij u aan de deur
Geheel coronaproof komen de bezorgers van DeMooiLaarbeekKrant op 17 of 24 december bij u aan de deur Foto: Mark Barten

Bezorgers MooiLaarbeek coronaproof langs de deuren met kerstkaartjes

Algemeen

Laarbeek – Het zijn dé weken van het jaar voor de bezorgers van DeMooiLaarbeekKrant. Aanbellen bij inwoners, hen fijne dagen en een goed uiteinde toewensen en met geluk nog een extra zakcentje verdienen. Corona zorgt ervoor dat het op deze manier dit jaar niet kan. Daarom komt GoedeMorgen Media met een creatieve oplossing voor haar bezorgers, zodat zij toch gewoon langs de deuren kunnen gaan.

“Onze bezorgers hengelen dit jaar om geld”, vertelt Mark Barten, mede-eigenaar GoedeMorgen Media, knipogend. “We hebben voor iedere bezorger een visnet geregeld. Daar hebben we een rode MooiLaarbeek-kerstmuts omheen gemaakt. De bezorger kan het wenskaartje in het visnet doen en bij de bewoners van hun krantenwijk aanbellen. Uiteraard ook met een mondkapje op.” Mark legt uit dat de bezorger na het aanbellen 1,5 meter afstand neemt tot de deur. Het schepnetje wordt dan omhoog gehouden, zodat de bewoner het wenskaartje eruit kan pakken. Als de bewoner de bezorger wil bedanken voor het goed bezorgen van de krant afgelopen jaar, dan kan hij of zij een centje in het visnetje doen. Op deze manier kunnen onze bezorgers toch helemaal coronaproof langs de deuren”, licht Mark toe.

Langs de deuren
Op de donderdagen 17 en 24 december kun je de bezorger aan je deur verwachten. “Kranten bezorgen is hard werken. Onze bezorgers gaan door weer en wind om iedereen in Laarbeek en Boerdonk van DeMooiLaarbeekKrant te voorzien. We vonden het belangrijk voor hen dat zij net voor Kerstmis traditioneel langs de deuren konden gaan, omdat dit voor hen toch een mooie extra waardering is. We zijn blij dat dat op deze manier gaat lukken.”

Kerstkrant
De krant op donderdag 24 december is de laatste van 2020. Dit wordt een special kersteditie. “Elk jaar werken we aan een mooie kerstkrant, boordevol human interest, zoals interessante verhalen, kerstwensen en leuke puzzels en straatinterviewtjes. Op donderdag 31 december verschijnt er geen krant. De eerstvolgende krant valt dan weer op donderdag 7 januari op de deurmat.

Ontvang je de krant niet? Of heb je een andere bezorgklacht? Geef het dan aan ons door. Dan zijn we ervan op de hoogte en kunnen we het oplossen. Bel onder kantoortijden naar 0492-832182 of stuur even een mailtje naar info@mooilaarbeek.nl."