Elk jaar hoopt harmonie St. Caecilia wijn aan de man te brengen.
Elk jaar hoopt harmonie St. Caecilia wijn aan de man te brengen. Foto:

Wijnactie 2020 van harmonie St. Caecilia Lieshout/Mariahout ook online

Algemeen

Lieshout- In een eerder editie van DeMooilaarbeekKrant heeft harmonie St. Caecilia u al geïnformeerd over de jaarlijkse wijnactie van harmonie St.Caecilia uit Lieshout/Mariahout. Door de coronamaatregelen is de huis-aan-huis actie niet mogelijk in dezelfde vorm zoals u die gewend bent, maar toch wil de harmonie u in de gelegenheid stellen om van de kwaliteitswijnen te laten genieten.

Hiermee steunt u de vereniging zodat deze in de toekomst weer acte de présence kan geven bij diverse feestelijke gebeurtenissen in Lieshout en Mariahout. Daarnaast biedt de harmonie de jeugd de gelegenheid om kennis te laten maken met muziek en de mogelijkheid om door te stromen naar een van de geledingen van de harmonie.

Bestelmogelijkheid
Op 7 of 8 december hebben leden een flyer bij u in de brievenbus gestopt met daarbij een bestelformulier waarmee u uw bestellingen kenbaar kunt maken. Dit formulier kunt u inleveren bij DA Drogisterij & Parfumerie Mark aan de Dorpstraat te Lieshout. Voor bestellingen in Mariahout kunt u het formulier afgeven aan de werkplaatsbalie van garage Corsten. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 december zal de bestelling geleverd worden. De prijs van de wijn is ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar, € 6,00 per fles of € 35,00 voor een volle doos a 6 flessen.

Het ontvangen bestelformulier kunt u ook doormailen aan: wijn@harmonielieshout.nl. Daarnaast kunt u via de website van harmonie St. Caecilia: www.harmonielieshout.nl/wijnactie/2020/ ook uw bestelling doorgeven. Harmonie St. Caecilia rekent, evenals voorgaande wijnacties door de jaren heen, op uw steun.