Els (l) en Liesbeth (r) met de kerstattentie
Els (l) en Liesbeth (r) met de kerstattentie

Seniorenvereniging Lieshout verrast leden met kerstattentie

Algemeen

Lieshout - Seniorenvereniging Lieshout verrast haar leden met een smakelijke kerstattentie. Door de coronamaatregelen zijn er geen feestelijke bijeenkomsten rond de jaarwisseling. De traditionele activiteiten zoals de kerstviering, nieuwjaarsinloop en bloemstukken maken kunnen allemaal geen doorgang vinden. Maar het bestuur wil de feestmaand niet zo maar voorbij laten gaan.

Echtparen kunnen een luxe amandelstaaf ophalen bij Bakkerij Thoonen. Voor singles staat er een doos Belgische pralinen klaar bij drogisterij Mark. Er is bewust voor Lieshoutse ondernemers gekozen. Inmiddels hebben de leden een brief met stickers gekregen. Bij inlevering van de brief kan de kerstattentie opgehaald worden.

Nationaal Ouderenfonds
Ook het kerstdiner van het Nationaal Ouderenfonds kan geen doorgang vinden. Seniorenvereniging Lieshout ontvangt hier elk jaar een aantal uitnodigingen voor. Het diner is bedoeld voor ouderen die eenzaam zijn. Toch gaat dit jaar niet onopgemerkt voorbij. Het Ouderenfonds heeft aan de Lieshoutse vereniging veertig kerspakketten toegezegd. Het bestuur zorgt ervoor dat deze op de goede plekken terecht komen.

RABO club support actie
Een bedrag van €1.789,08 is het prachtige resultaat van de Rabo Clubactie. Dit bedrag maakt het mogelijk extra activiteiten te organiseren. Dank aan alle stemmers!