Afbeelding

Gezamenlijke Collecteweek Laarbeek 2021

Algemeen

Laarbeek - Door de COVID-19 pandemie is het helaas niet gelukt om dit jaar een gezamenlijke collecteweek te organiseren. Zoals u zult begrijpen vinden de organisaties van de vier Laarbeekse kernen dit erg jammer, omdat daardoor een groot aantal fondsen de collecte-opbrengsten zijn misgelopen.

Hoewel ze niet in de toekomst kunnen kijken en de omstandigheden ook op dit moment nog verre van goed zijn, hebben de besturen van de vier organisaties toch de intentie uitgesproken om in 2021 weer een Gezamenlijke Collecteweek te organiseren. Voorlopig is hiervoor de week van 5 t/m 10 april (paasweek) gereserveerd. De collecte zal eventueel in aangepaste vorm gehouden kunnen worden, maar ook hiervan is nog niet duidelijk hoe deze aanpassingen eruit gaan zien.

De gezamenlijke organisaties informeren collectanten en bewoners zo spoedig als mogelijk over het verdere verloop. Zoals iedereen zal begrijpen wordt dit mede bepaald door de dan geldende maatregelen.

Voor nu wenst de Gezamenlijke Collecteweek Laarbeek u mooie feestdagen en vooral een gezond 2021. Ze rekenen in het nieuwe jaar weer op uw steun.