Logo ASV
Logo ASV

Grote Club Actie ASV’33 succesvol

Algemeen

Aarle-Rixtel - Op 9 december zijn de prijzen getrokken voor de verkoop van de loten voor de Grote Club Actie. Nadat ASV’33 in 2019 voor de eerste keer weer ‘groots’ hadden meegedaan was de voetbalclub benieuwd of ze in deze corona-periode ook weer zo’n mooi resultaat konden neerzetten. Dat is met inzet van heel veel leden gelukt en ze hebben de doelstelling om 2000 euro op te halen gerealiseerd. 

De jeugdleden zijn weer zeer actief geweest waarbij er bij alle jeugdteams loten zijn verkocht. Zes jeugdleden heb een speciale oorkonde ontvangen van de organisatie van de Grote Club Actie omdat ze meer dan 20 loten hebben verkocht: Dit zijn Finnan van de Ven, Levi Schoonings, Max Daniels, Mika Manusev, Stijn Manders, Sven van Diepen en Rivano Netten.

Er waren drie teams die fantastisch veel loten hebben verkocht; JO9-2 met 106 loten, JO8-2 met 92 loten, JO14-1 ook met 92 loten Daarnaast waren er enkele jeugdleden die super hun best hebben gedaan om zoveel mogelijk loten verkocht te krijgen. Deze winnaars ontvangen in januari een tegoedbon/waardebon van Sportshop Laarbeek waarmee ze dan een prijs kunnen uitzoeken.

De winnende jeugdleden zijn:
1e prijs: Sven van Diepen met 52 loten
2e prijs: Stijn Manders met 44 loten
3e prijs: Max Daniels met 33 loten.

Het bestuur van ASV ’33 dankt alle lotenverkopers voor hun actieve inzet en het mooie resultaat dat is behaald met de Grote Club Actie 2020.