De jeugd van 't Slotje heeft goed zijn best gedaan
De jeugd van 't Slotje heeft goed zijn best gedaan

Grote Clubactie 2020 succesvol voor 't Slotje

Algemeen

Beek en Donk - Dit jaar verliep de Grote Clubactie voor tennisvereniging ‘t Slotje een beetje anders dan de afgelopen jaren, vanwege de coronapandemie. Gelukkig hebben de helft van de jeugdleden zich ingezet voor onze club en hun steentje bijgedragen. 

Door vernieuwing (scannen van een QR code met je smartphone) konden de loten coronaproof gekocht worden, maar ook het invullen in het lotenboekje was mogelijk en werd veel gedaan. Er zijn in totaal 219 loten verkocht en geïncasseerd door 35 lotenverkopers aan 110 lotenkopers. Dit betekent een opbrengst van 514,60 euro voor de vereniging. ‘t Slotje is dan ook supertrots op de tenniskids vanwege dit prachtige resultaat.

De beste verkoopster van dit jaar is Maud van der Burgt met maar liefst 25 verkochte loten, een uitstekende prestatie! Hiervoor heeft Maud een mooie waardebon van Intersport ontvangen. TV ‘t Slotje kan het met de Grote Clubactie verdiende geld goed gebruiken: Het opknappen van de tennismuur is in volle gang. Nogmaals dank aan alle 35 lotenverkopers voor dit geweldige resultaat!