Afbeelding

Voorlopig laatste oudijzeractie harmonie De Goede Hoop

Algemeen

Aarle-Rixtel - Vanaf januari 2021 is het helaas niet meer mogelijk om metalen aan te leveren ten behoeve van harmonie De Goede Hoop in Aarle-Rixtel. Zoals eerder gemeld gaat er op de huidige locatie naast de Boerenbond gebouwd worden. Aangezien de harmonie op dit moment nog geen andere locatie heeft worden de oudijzeracties voorlopig opgeschort. 

Pogingen om een andere locatie te vinden hebben tot dusver nog niets opgeleverd. Tips zijn welkom. Er komt uiteraard berichtgeving zodra het weer mogelijk is om op een nieuwe locatie metalen aan te leveren. Op zaterdag 19 december is het voorlopig dus de laatste keer dat oude metalen aangeleverd kunnen worden. Tussen 9.00 en 11.00 uur kunt u daarvoor terecht op het terrein tussen de Boerenbond en Grandcafé Stout. Leden van de harmonie zijn dan aanwezig om het materiaal in ontvangst te nemen.

Alle soorten oude metalen zijn welkom. Daarnaast ook elektrakabels, accu’s en cv-ketels. Helaas kunnen er geen elektrische apparaten aangeleverd worden. Dit geldt ook voor wasmachines, drogers en magnetrons. Ook oude en nog te gebruiken fietsen kunnen worden aangeleverd.