Afbeelding

't Otterke schrijft jaarlijkse kerstkaarten voor bewoners van de Regt

Onderwijs

Beek en Donk - Vooral dit jaar is het extra belangrijk om aan elkaar te denken, er voor elkaar te zijn. Dat vinden ook de leerlingen van Daltonbasisschool 't Otterke.

In de klassen is gesproken over eenzaamheid, aan elkaar denken en voor elkaar klaar staan. Alle kinderen waren van mening dat een kerstkaart al een mooie stap in deze richting is. Net als vorig jaar zijn ze ijverig bezig geweest met het versieren van een mooie kerstkaart. Ook dit jaar werd er erg nagedacht over de kaarten: "wat moet er op deze kerstkaart komen te staan?" "Hoe zorg ik ervoor dat degene die dit kaartje krijgt er heel blij van wordt?"

Een compliment voor alle kinderen, de teksten die op de kaarten kwamen te staan, waren ontzettend mooi en waardevol, recht uit het kinderhart. Donderdag geven alle kinderen een balkonconcert voor de bewoners van de Regt. De bewoners kunnen vanaf hun balkon kijken naar alle mooie optredens. 't Otterke hoopt van harte dat de school zo een bijdrage heeft kunnen leveren tegen eenzaamheid.