De KBO kwam coronaproof aan de deur.
De KBO kwam coronaproof aan de deur.

Kerstattentie voor alle KBO leden Aarle-Rixtel

Senioren

Aarle-Rixtel - KBO Aarle-Rixtel heeft, net als alle verenigingen het afgelopen jaar, te kampen gehad met de restricties rondom het coronavirus met betrekking tot het organiseren van activiteiten voor haar leden. De reguliere activiteiten konden helaas niet doorgaan en de geplande busreis naar Den Haag/Scheveningen moest worden gecanceld.

Ook de jaarlijkse gezellige kerstbijeenkomst kan helaas niet doorgaan en het uitwisselen van nieuwjaarswensen voor 2021 alsmede het optreden van de amusementsgroep in januari zal gemist moeten worden. Misschien kunnen de mooie herinneringen aan deze evenementen helpen bij het kerstgevoel van 2020.

Om de pijn en het ongemak van dit jaar enigszins te verzachten en om toch een beetje bij de leden te kunnen zijn in deze kerstperiode, heeft het bestuur de afgelopen week bij alle leden persoonlijk een leuke kerstattentie bezorgd. Het afleveren van de kerstattenties leverde ook veel mooie gesprekken op aan de deuren. Voor veel ouderen een klein lichtpuntje in de vaak eenzame dagen in deze moeilijke tijd.

De beste wensen voor kerst en het nieuwe jaar.