Afbeelding

Aarle-Rixtelse Zonnebloem verrast gasten en vrijwilligers met feestpakket

Algemeen

Aarle-Rixtel - 2020 zal bij iedereen de geschiedenis ingaan als het jaar van corona. Ook voor de Aarle-Rixtelse Zonnebloemafdeling en haar gasten was het een moeilijk jaar. Door het rondbrengen van allerlei kleine attenties en kaartjes is geprobeerd het contact met elkaar zo goed mogelijk te onderhouden.

Ieder jaar rond de kerstdagen organiseert De Zonnebloem een feestelijke kerstviering voor alle gasten en medewerk(st)ers in De Couwenbergh. Helaas was dat dit jaar niet mogelijk door alle beperkingen die het coronavirus hen oplegde. Om iedereen te verrassen ontstond bij de bestuursleden het idee om toch iets te organiseren. Daarom werden vorige week donderdag, vrijdag en zaterdag feestelijke kerstpakketten rondgebracht waarbij natuurlijk de coronaregels zo goed mogelijk werden nageleefd. Ze hopen op die manier in de donkere dagen voor Kerstmis toch een lichtpuntje te kunnen brengen. Gezien de enthousiaste reacties is dat zeker gelukt!

De Zonnebloem Aarle-Rixtel hoopt dat het in de loop van volgend jaar weer mogelijk is heel voorzichtig activiteiten te gaan organiseren.