Afbeelding

CLUEBEDO: Onopgelost moordmysterie in Beek en Donk

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Beek en Donk wordt overschaduwd door een mysterieuze moordzaak. De Baron is slachtoffer geworden van een raadselachtig misdrijf. Maar wie is de dader? Welk wapen heeft hij of zij gebruikt? En waar vond de moord precies plaats? De Hoofdcommissaris doet een oproep aan alle Beek en Donkenaren om mee te werken aan dit fictieve moordmysterie op zaterdagavond 20 maart 2021!

Het mysterie van de vermoorde Baron
Cluebedo is een spiksplinternieuw moordmysterie waarin je samen met jouw detectiveteam op zoek gaat naar de dader, het wapen en de moordlocatie. De Hoofdcommissaris heeft een lijst met verdachten en mogelijke wapens en moordlocaties samengesteld. Door als team alle puzzels op te lossen, kunnen jullie deze moordzaak ontrafelen en het mysterie van de vermoorde Baron achterhalen!

Real life dorpsevent voor jong & oud

Fanatieke speurneuzen kunnen deelnemen aan dit Beek en Donkse dorpsevent voor jong & oud, dat gebaseerd is op het bekende bordspel Cluedo. Stel een detectiveteam van 2 tot 4 personen samen, schrijf je in en beleef op zaterdag 20 maart 2021 een uitdagende avond vol puzzels en plezier! “Een deugdelijk detectiveteam voert zowel deskresearch als fieldresearch uit”, aldus de Hoofdcommissaris. Dit houdt in dat de meeste puzzels vanuit jullie eigen hoofdkwartier op te lossen zijn. Enkele opdrachten zijn, mits de op dat moment geldende coronamaatregelen het toelaten(!), gekoppeld aan openbare dorpslocaties. Hierdoor dien je soms daadwerkelijk op onderzoek uit te gaan door Beek en Donk om tot de juiste oplossingen te komen.

Cluebedo Crimekit
Voorafgaand aan dit non-profit evenement ontvangt ieder team de Cluebedo Crimekit. Deze Crimekit is een fysiek onderzoeksdossier met uitgebreide informatie over de verdachten, de mogelijke wapens en de eventuele moordlocaties. Hierin ontdek je alle informatie over de verdachten ‘Kareltje Krant’, ‘Ton Thuis’, ‘Culinaire Cathelijne’, ‘Froem Froem Ferdi’, ‘Jolige Jan’ en ‘Mondige Marieke’. Maar de Crimekit bevat ook diverse bewijsstukken, puzzels en opdrachten. Zo kunnen jullie zaterdagavond 20 maart 2021 goed van start bij het oplossen van dit moordmysterie!

Schrijf je nu in voor dit moordmysterie
De Hoofdcommissaris doet een oproep aan alle Beek en Donkenaren om bij te dragen aan het oplossen van deze mysterieuze moordzaak. Verzamel je detectiveteam (2 tot 4 personen) en schrijf jullie team in voor slechts €20,00 om verzekerd te zijn van deelname aan Cluebedo. Ieder team dat zich vóór maandag 1 februari 2021 inschrijft, ontvangt een extra verhoor met een anonieme getuige. De Hoofdcommissaris rekent op jullie medewerking!

Kijk voor meer informatie op www.cluebedo.nl en volg Cluebedo op Facebook en Instagram.

Afbeelding