Afbeelding

ELI verrast 130 vrijwilligers met (kerst)ontbijtje

Algemeen

Lieshout - En toen was het einde van het jaar in zicht. Daar waar normaal gesproken uitgekeken wordt naar het traditionele kerstkaarten op Tweede Kerstdag en vervolgens de evenzo traditionele nieuwjaarsreceptie op 1 januari bij ELI, is dat dit jaar wel anders. Voor de goede orde laat ELI via deze weg weten dat deze activiteiten niet doorgaan. Dat maakt ook dat er geen Blauwwitter verkozen zal gaan worden. Het is helaas dit jaar niet anders. 

Op 11 januari 2021 kan de jeugd de trainingen weer hervatten. ELI hoopt dat er tegen die tijd ook weer wat perspectief is voor hun senioren.

In de tussentijd is er het afgelopen jaar allesbehalve stil gezeten door de grote groep van vrijwilligers. Van het doen van onderhoud tot aan training geven, van het websitebeheer tot het organiseren van activiteiten, en alles daar tussenin. Als vereniging vol met tradities bedanken ze normaal gesproken jaarlijks alle vrijwilligers met een mooie feestavond. Omdat het bestuur het erg JAMmer vond dat dit jaar niet te kunnen doen, hebben ze op woensdag 23 december alle 130 (!) vrijwilligers persoonlijk een (kerst)ontbijtje gebracht, waarbij de JAM uiteraard niet ontbrak. ELI wil daarbij dank uitspreken naar de vrijwilligers die daarbij geholpen hebben, Jumbo Laarbeek en Swinkels Family Brewers (Bavaria).

Tot slot wenst ELI iedereen en in het bijzonder haar leden, supporters en sponsoren fijne feestdagen toe en een sportief 2021!