Afgelopen jaar kon Dorpsraad Lieshout alle vrijwilligers nog persoonlijk bedanken. Helaas kan dat dit jaar niet.
Afgelopen jaar kon Dorpsraad Lieshout alle vrijwilligers nog persoonlijk bedanken. Helaas kan dat dit jaar niet.

Dorpsraad Lieshout dankt vrijwilligers voor inzet

Algemeen

Lieshout - Dorpsraad Lieshout heeft de goede gewoonte om alle vrijwilligers aan het einde van het jaar persoonlijk voor hun inzet te bedanken. Vanwege de corona-maatregelen is dat dit jaar, helaas, niet mogelijk. Net als veel activiteiten in het corona-jaar 2020 is ook deze bijeenkomst fysiek niet mogelijk. Tóch wil Dorpsraad Lieshout de vrijwilligers héél hartelijk danken voor hun inzet; ondanks alle beperkingen hebben zij tóch weer volop bijgedragen aan het verbeteren van de leefbaarheid in Lieshout: véél dank daarvoor!

Kerstborrel
Waar Dorpsraad Lieshout normaal gesproken een gezellige kerstborrel organiseert moet dit jaar volstaan worden met ‘schriftelijke communicatie’. De kerstborrel van Dorpsraad Lieshout was steeds het perfecte moment om, samen met de vele vrijwilligers, terug te kijken naar wat bereikt is in het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar de uitdagingen. Vooruit te kijken naar waar komend jaar de schouders onder gezet kunnen worden. Helaas is dat dit jaar allemaal niet mogelijk en moet het op een andere manier.

Veel vrijwilligers
Dorpsraad Lieshout kent veel vrijwilligers die ze wil bedanken. Zo zijn er de vrijwilligers van de werkgroep ‘Verkeer & Verkeersveiligheid’. De vrijwilligers van het Repair Café, de collectieve collecte, de sneeuwploeg, de werkgroep ‘Leefbaarheidsinitiatieven’ en dit jaar ook de vrijwilligers die de ontwikkeling van de speeltuin Nieuwenhof-Noord hebben opgepakt. Ook de Adviesraad Sociaal Domein mag bedankt worden voor hun verrichte werk. Al deze groepen hebben met hun werk immers volop bijgedragen aan het verbeteren van de leefbaarheid in Lieshout.

Dank
Helaas heeft er ook veel stilgelegen in het afgelopen corona-jaar en is niet alles van de grond gekomen wat gepland was. Dat wil echter niet zeggen dat er geen stappen vooruit gezet zijn: die zijn er gelukkig volop geweest. Natuurlijk vooral dankzij de inzet van al deze vrijwilligers die het écht verdienen om in het zonnetje te staan. Namens de hele Lieshoutse gemeenschap: héél hartelijk bedankt!

Wilt u ook als vrijwilliger een bijdrage leveren aan Lieshout? Neem dan contact op via info@dorpsraad-lieshout.nl of kijk voor meer informatie op www.dorpsraad-lieshout.nl.