De nieuwe delicatessenzaak 'SmaakFabriq' wordt gevestigd in de Heuvelpassage
De nieuwe delicatessenzaak 'SmaakFabriq' wordt gevestigd in de Heuvelpassage Foto: Virginia Ipenburg

Ook twee nieuwe winkels op het Heuvelplein

Zakelijk

Beek en Donk – Nadat eerder deze week duidelijk werd dat er op het Piet van Thielplein twee nieuwe winkels worden gevestigd, blijkt dit nu ook het geval te zijn op het Heuvelplein in Beek en Donk.

Het Heuvelplein mag binnen enkele weken twee nieuwe ondernemers verwelkomen. Beek en Donkenaren Patrick Ipenburg en zijn vrouw Virginia beginnen ieder een eigen zaak in de Heuvelpassage.

Patrick: “Virginia start met de StudioFabriq. Een fotostudio is al langere tijd haar droom, nadat ze al enkele jaren op locatie en bruiloften fotografeert. In een naastgelegen deel in de passage start Patrick met de SmaakFabriq. “Dit wordt een delicatessenzaak, met een twist. Uiteraard met stuk mediterraanse keuken pasta’s en borrelplank zoals kazen en droge worsten, maar daarnaast ook de Surinaamse en Aziatische keuken. Zowel ingrediënten als eindproducten. Bijvoorbeeld roti, dim sum en bananenchips. We hebben geen uitgifte van warm eten, maar bieden wel kant- en klaarpakketten aan om thuis verder af te bereiden of op te warmen. We hebben ook een bezorgservice voor de gemeente Laarbeek.”

Het echtpaar is inmiddels druk bezig met de voorbereidingen en met de inrichting. “We verwachten over twee weken de fotostudio up and running te hebben en over drie weken de delicatessenzaak.” Nieuwsgierig? Kijk op www.fabriqgroup.nl.

De werkzaamheden bij de nieuwe zaken zijn in volle gang