Geen optocht dit jaar, wel gevelversiering.
Geen optocht dit jaar, wel gevelversiering. Foto: Liesbeth van Boxtel

Gevelversiering in Ganzegat

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - Dit jaar gaat Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat (SOCG) voor een feestelijk versierd Ganzegat. Daarom de oproep om in aanloop naar en tijdens de carnaval de Ganzegatse vlag uit te hangen. Verder zetten ze dit jaar hoog in op de gevelversiering.

SOCG roept alle Ganzegatters en Ganzegatterinnekes op om deze uitdaging aan te gaan. Vooral mensen die normaal gesproken deelnemen aan de optocht kunnen hier toch hun creativiteit in kwijt! Inschrijven kan via www.ganzegat.nl. Onder het kopje 'Gevelversiering' tref je het inschrijfformulier aan.

Tijdens de Carnavalsdagen gaat een creatieve jury, bij volle bewustzijn, de leukste creaties beoordelen en de winnaars zullen op carnavalsdinsdag bekend gemaakt worden. Meedoen is belangrijker dan winnen, maar de prijzen van dit jaar wil je niet mislopen!

Wil jij ook meedoen, maar ga jij liever voor makkelijk? SOCG heeft leuke versierpakketten samengesteld welke te verkrijgen zijn bij de Boerenbond in Aarle-Rixtel. Hier is ook de Ganzegatse vlag te koop, de sjaal en de plek ganzen. Mochten ze daar uitverkocht zijn, dan kun je deze altijd nog bestellen bij de organisatie via e-mail: secretariaat@ganzegat.nl.

Samen gaan ze voor een sfeervol Ganzegat!