Afbeelding
Foto: Theo Schepers

Digitaal genieten van de Ganzekwekavond

Algemeen Carnaval

Aarle-Rixtel - De tweede Ganzekwekavond van dit seizoen zou eigenlijk zaterdag 30 januari plaatsvinden in de Dreef, maar de inmiddels welbekende Corona verhinderd dit natuurlijk. Toch wil Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat iedereen een beetje de sfeer laten proeven van deze altijd gezellige avonden.

Dit gaan ze doen door een compilatie van beelden uit uit het verleden te streamen, aangevuld met ander beeldmateriaal. Op www.ganzegat.nl en via de Facebookpagina van Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat komt een link te staan en door deze aan te klikken kunt u de digitale versie van de ganzekwekavond volgen. Ze starten met uitzenden rond 20.00 uur en de compilatie van de ganzekwekavond start om ca. 20.30 uur.

U kunt onder andere genieten van ‘Drie Keer Niks’, ‘Heleboel’, ‘Velvet Rouge’, ‘De Velt Op’ en ‘Boel Nolle’. Tevens komen de kletsers Jan van Doren, Annie Heesakkers en Tjeerd van de Kimmenade aan bod. Verder komt het optreden op de brunch van wijlen pastor Tilman als Piet den Bouwvakker in de compilatie voor. Ook als je in het verleden dansmarieke bent geweest willen ze je aanraden om de film te gaan bekijken, er komen verschillende groepen in voor.

Zet de kaas en worst op tafel, houdt een biertje bij de hand en ga genieten. Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat wenst iedereen veel kijkplezier!