Een attentie voor de artiesten
Een attentie voor de artiesten

CV de Heikneuters verrast artiesten Kletsavond

Algemeen Carnaval

Mariahout – Normaal gesproken zou op zaterdag 23 januari in Mariahout de eerste van in totaal drie Kletsavonden plaatsvinden. Iedereen is zich bewust in wat voor tijd we leven en helaas kan ook dit geweldige Heidurps festijn niet doorgaan dit jaar. 

Bijzonder is dat deze Kletsavonden worden gevuld met optredens door artiesten van eigen bodem. Carnavalsvereniging de Heikneuters is daar erg trots op! De voorbereidingen zouden allang zijn gestart en nu zou het echte werk kunnen beginnen. Deelnemers ‘Altijd goe’, ‘de Skôn Vrouwkes’, ‘Rob Vermeulen’ en ‘Kiek Ons’ zouden dit jaar wederom het podium betreden. De ‘Erpels uit ’t zekske’ hadden na 11 jaar deelname een sabbatical jaar ingelast. Dat valt nu toevalligerwijs samen, dus CV de Heikneuters ziet ze volgend jaar graag terug op het Heidurps podium.

CV de Heikneuters waardeert ieders inzet om elk jaar weer een mooi stuk op te voeren en heeft alle deelnemers verrast met een leuke attentie. Ze hopen dat het volgend jaar weer als vanouds is en dat iedereen weer uit kan kijken naar dit mooie evenement.

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout, Instagram en www.heikneutersmariahout.nl.