Edwin van der Toolen
Edwin van der Toolen Foto: Arjan van Bruggen

Doe mee met de Hilarische Carnavalsbingo van Ganzegat

Activiteiten & Evenementen Carnaval

Aarle-Rixtel – Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat (SOCG) houdt zaterdagavond 13 februari, samen met Aarle Onderneemt, de Hilarische Carnavalsbingo. Jantine de Jongh, voorzitter Aarle Onderneemt, is enthousiast. "Ik ben blij dat we weer iets kunnen organiseren voor het dorp! Door de krachten te bundelen met de carnavalsvereniging gaan we met deze livestream een feestje bouwen in de huiskamers van de Ganzegatters."

Van carnavalskrakers tot meezingers
De Hilarische Carnavalsbingo Ganzegat wordt opgeluisterd door Edwin van der Toolen, bekend van het tv-programma All Together Now op RTL4. "Op de bingokaart staan allemaal titels van nummers, van carnavalskrakers tot meezingers. Edwin heeft veel ervaring met het organiseren van een online bingo. We hebben er ook alle vertrouwen in dat we er een feestelijke en professionele uitzending van gaan maken." Ook de Ganzegatse Hofkapel en de PartyCrashers hebben een rol tijdens de carnavalsbingo. Jantine: "En uiteraard staan we stil bij de Aarlese ondernemers. Het afgelopen jaar is lang niet voor iedereen makkelijk geweest. Om die reden vonden we het belangrijk om als ondernemersvereniging mee te doen. We zijn blij dat de carnavalsvereniging ons gevraagd heeft om dit mee te organiseren. Samen gaan we er een mooie avond van maken, bomvol gezelligheid en gekkigheid!"

Online bingo voor jong én oud
Op zaterdag 13 februari om 19.30 uur start de live-uitzending. De uitzending is te bekijken via de website van Aarle Onderneemt: www.aarleonderneemt.nl en SOCG: www.ganzegat.nl. "Carnaval is een feest van jong én oud. Wij vinden dat iedereen moet kunnen meedoen met de carnavalsbingo. Daarom bieden we extra hulp aan voor degene die niet zo handig zijn met een computer of laptop.’ Via info@ganzegat.nl of 0655158811 is het mogelijk om een hulpvraag aan te melden, tot uiterlijk 6 februari. ‘Bij Zonnetij gaan we ervoor zorgen dat bewoners kunnen meedoen via hun eigen computer of tablet. Het is ook mogelijk om alleen te kijken en te genieten van de muziek. Maar meedoen is natuurlijk leuker!", vertelt Jantine.

Start verkoop bingokaarten
Op zaterdag 30 januari start de verkoop van de bingokaarten tussen 11.11 en 14.11 uur bij De Couwenbergh. "Tijdens de verkoop bij De Couwenberg hebben we een speciale actie, namelijk twee bingokaarten voor de prijs van €11,00." Hierna zijn de bingokaarten voor €7,50 per stuk te koop bij de Boerenbond in Aarle-Rixtel. "En wat kun je winnen? Hartstikke mooie prijzen, allemaal aangeboden door onze Aarlese ondernemers. Met als hoofdprijs een mooie fiets. Kortom, dit wil je niet missen!"