De Raopers willen met carnaval sfeer brengen in het dorp.
De Raopers willen met carnaval sfeer brengen in het dorp.

CV de Raopers doet een oproep aan de inwoners van Lieshout

Algemeen

Lieshout - Nog een paar weken en dan is het weer carnaval. Of dan zou het eigenlijk weer carnaval zijn. Normaal gesproken zouden de carnavalswagens al bijna klaar zijn en hebben de diverse buurtverenigingen hun thema/motto voor de straatversiering al bepaald. Maar dit jaar is het spijtig genoeg rustig en heerst er geen spanning in het dorp.

CV de Raopers wil toch graag met carnaval sfeer in het dorp brengen en doet hierbij een oproep aan de inwoners van Lieshout. Dit jaar geen optocht en wellicht geen versierde straat, maar hopelijk wel veel versierde huizen! Elk jaar wordt er een prijs uitgedeeld voor het mooist versierde huis. Zo ook dit jaar. De vereniging roept een ieder op om zijn huis te versieren. De versiering moet op zaterdag 13 februari klaar zijn en zal gedurende de carnavalsdagen door een bekend duo beoordeeld worden. De top 3 valt in de prijzen.

Ook de jeugd wordt opgeroepen om iets ludieks in elkaar te knutselen. Maak een knutselwerk met een carnavalesk thema en maak hiervan een foto. De foto’s zullen met carnaval op de facebook-pagina van CV de Raopers geplaatst worden. Ook hiervoor geldt dat de top 3 in de prijzen zal vallen.

Dus doe mee en geef je op. Stuur een mail naar secretariaat@cvderaopers.nl als je mee wilt strijden voor de prijzen. Foto’s van de knutselwerken moeten ook naar dit email-adres gestuurd worden. Wil je niet voor de prijzen gaan maar toch je huis versieren…….ook geweldig! Laten we met zijn allen er voor zorgen dat Lieshout er met carnaval toch sfeervol uitziet! Alvast bedankt en Alaaf!