Romke Swinkels, directeur Nederland bij Swinkels Family Brewers (l) en algemeen directeur van PSV, Toon Gerbrands (r)
Romke Swinkels, directeur Nederland bij Swinkels Family Brewers (l) en algemeen directeur van PSV, Toon Gerbrands (r) Foto: Joost Duppen

Bavaria en PSV verlengen inzamelactie ‘Glas voor glas’ na enthousiaste reacties

Algemeen

Lieshout/Eindhoven – Bijna 800 bierkratten werden gistermiddag ingeleverd bij het Philips Stadion tijdens de inzamelactie ‘Glas voor glas’, goed voor vierduizend euro aan statiegeld. Bavaria en PSV sloegen de handen ineen om de door avondklokrellen getroffen ondernemers in Eindhoven een hart onder de riem te steken. De Lieshoutse familiebrouwer is er echter van overtuigd dat er meer in het vat zit, dus hebben beide partijen in overleg met de gemeente Eindhoven besloten er een extra dag aan vast te plakken. Zaterdag 30 januari tussen 11.00 en 17.00 uur is er opnieuw de mogelijkheid om leeggoed in te leveren in ruil voor een sixpack Bavaria 0.0%.

Hartverwarmende reacties
De actie ‘Glas voor glas’ heeft enorm veel positiviteit opgeleverd en zorgde voor veel vraag naar een extra inleverdag op zaterdag. Romke Swinkels, directeur Nederland Swinkels Family Brewers: “We merkten dat het niet voor iedereen mogelijk was om op een doordeweekse dag langs te komen, daarom is onze drive-thru-emballage aanstaande zaterdag extra geopend. Eindhoven heeft laten merken iets terug te willen doen en we zijn ervan overtuigd dat we nóg meer op kunnen halen voor de Eindhovense ondernemers. Uiteraard zullen wij ook deze opbrengst verdubbelen.”

Laatste rondje: oproep actie ‘Glas voor glas’ verlengd
Heb je nog lege bierflessen of lege kratten staan? Bavaria neemt alle merken (kratten en bierflessen) met statiegeld in. Doe mee aan de actie ‘Glas voor glas’ en kom op zaterdag 30 januari tussen 11.00 en 17.00 uur naar het Philips Stadion in Eindhoven.